Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ilios Hotel - Kréta 3***

Hersonissos, , Görögország
A 73 szobás, három csillagos szálloda a heraklioni repülőtértől 24 km-re, Hersonissos központjától mindössze kb. 100 m-re a főutcán található. A közelben megszámlálhatatlan kávézó, vendéglő, pizzéria, étterem, bár és diszkó várja az ide látogatókat. A város aquaparkja kicsiknek és nagyoknak egyaránt tökéletes kikapcsolódást nyújt.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda kb. 420 méterre található a homokos tengerparttól. A strandon a napernyők és napozóágyak térítés ellenében állnak a vendégek rendelkezésére.
Ellátás: all inclusive: reggeli, főétkezéseknél salátabüfé, felszolgált ebéd és vacsora, délután kávé/tea, gyermekeknek fagylalt, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10.00-22.00 között), napközben snack ételek és sütemények, kávé és tea. Térítés ellenében: palackozott italok, palackozott víz.
Szolgáltatások: medence a tetőteraszon napozóágyakkal, étterem, medencebár, tv-szoba, wifi kapcsolat a közös helyiségekben. Térítés ellenében: vízi sportok a parton, játékterem, biliárd, üzlet.
Szobák: a szobák mindegyike erkélyes vagy teraszos, telefonnal, műholdas tv-vel, hajszárítóval, bérelhető széffel, légkondicionálással (kb. 7 Eur / nap) és hűtőszekrénnyel (recepción kérhető, kb. 2,5 Eur / nap) felszerelt.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS