Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sentido Port Royal Villas & Spa 5*****

Kolymbia, , Görögország
Minden igényt kielégítő, stílusos, tengerparti szálloda kiváló éttermekkel és elsőosztályú wellness-központtal. A homokos/kavicsos strandtól csak kb. 50 m-re fekszik. Kolymbia központja néhány perc gyalog. Rodosz város kb. 28 km-re. A főépületből és bungalókból álló létesítményben összesen 202 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, ingyenes WIFI a hallban, internetsarok (térítés ellenében), főétterem, 2 a'la carte-étterem, 3 bár és üzletek. A szép kertben 2 édesvizű úszómedence és pool-bár. Napágyak és napernyők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe. Figyelem! A szálloda 16 éven aluli vendégeket nem fogad. Foglalható SENTIDO "Feel Good"-csomag. Foglalási kód: S 52081A A csomag a következő szolgáltatásokat tartalmazza: o 1 gyümölcskosár érkezéskor o 1 üveg pezsgő érkezéskor o 1 wellness-kezelés 2 fő részére (30 perces) o romantikus, gyertyafényes vacsora 2 fő részére o iPod-dokkoló a szobában Fontos foglalási információ: A foglalási rendszerben szereplő árak tartózkodásonként és páronként érvényesek.

Szobák
A2B/A3B - Bungalók: (kb. 30 m^2) Ízléses és modern berendezéssel, bennük minibár (térítés ellenében), légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, internetcsatlakozás (térítés ellenében), telefon, hajszárító, fürdőköpeny, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és tengerre néző balkon vagy terasz.
A2C/A3C - Seafront-bungalók: A strand közelében találhatók, tengerre nézők.
A2D - Seafront bungaló-suitek: (kb. 55 m^2) A strand közelében találhatók, tengerre nézők és saját medencével rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Animációs programok napközben és este, élőzene, folklórest.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Aerobic, asztalitenisz és minigolf. Térítés ellenében: fitneszterem, biliárd és tenisz.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS