Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Gemini 3***

Messonghi, , Görögország
Családias szálloda központi fekvéssel. Kb. 50 m-re a homokos/kavicsos strandtól (egy út választja el) fekszik. Vásárlási és szórakozási lehetőségek Messonghi központjában. Korfu város kb. 20 km-re, ahová menetrend szerinti buszokkal lehet eljutni (megálló a szálloda közelében). A busztranszfer a repülőtérről kb. 60 perc. A kedvelt szállodában 126 szoba található a 3 emeletes fő-és melléképületben. Rendelkezésre áll hall, recepció bérelhető széfekkel, liftek, társalgó, TV-sarok, internetsarok (térítés ellenében), bár SAT-TV-sarokkal, büfétterem és taverna. A kertben édesvizű úszómedence, napozóterasz ingyenes napágyakkal és napernyőkkel (a strandon térítés ellenében) és pool-/snack-bár.

Szobák
A1A/A2A: A főépületben vagy a melléképületben, barátságos berendezéssel, bennük telefon, SAT-TV, légkondicionálás és hűtőszekrény (mindkettő külön kérésre és térítés ellenében), hajszárító, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
A2B - Superior-szobák: Kiegészítve ingyenes légkondicionálással.
A2F - Családi szobák: Egy nagyobb szoba fürdőszobával, 2 pótágy vagy 1 emeletes ágy a gyerekek részére. Balkonnal rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Gyermekmedence és játszótér. Hetente 1x görög est. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Térítés ellenében: asztalitenisz és biliárd valamint vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS