Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Bahia Principe Tenerife 4****superior

Playa Paraiso, , Spanyolország
A nagy területen elhelyezkedő létesítményben változatos sport- és szórakoztató programok, csodálatos panoráma és La Gomera szigetére gyönyörű kilátás várják a vendégeket. A nagy területen elhelyezkedő létesítményben változatos sport- és szórakoztató programok, csodálatos panoráma és La Gomera szigetére gyönyörű kilátás várják a vendégeket. Az üdülőkomplexum Playa Paraiso felett egy sziklára épült, ahonnan csodálatos kilátásban lehet részünk. Playa Paraiso központja kb. 2 km-re. Naponta 1x ingyenes buszjárat Playa de las Americasra. Golfpálya kb. 2 km-re. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval és WIFI-vel (térítés ellenében), nemdohányzó büféétterem, 2 a'la carte-étterem, bár, fodrászat és butik. A kertben úszómedence, pezsgőfürdő, napozóterasz és pool-/snack-bár. Napágyak és napernyők ingyenesen, törölközők kaució ellenében. Összesen 220 szoba 4 emeleten.

Szobák
A1D/A2D: Az ízléses szobákban telefon, SAT-TV, minibár, légkondicionálás, bérelhető széf, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
A1C/A2C/A3C - Junior-suitek: Tágasabbak, kiegészítve heverővel.
A1A/A2A/A3A - Junior-suitek: Tágasabbak, kiegészítve heverővel és tengerre néző balkonnal vagy terasszal.
A2K - Komfort Plus-szobák: A felsőbb emeleteken helyezkednek el.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence és mini-klub (4-12 éveseknek). Animációs programok napközben és este valamint diszkó. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában A1D, A1C, A1A. A minibárba naponta üdítőket készítenek be.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Squash, fitneszterem, tenisz, asztalitenisz és aerobic. Térítés ellenében: biliárd és búváriskola. Costa Adeje golfpályája kb. 5 km.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS