Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Chalets Ponyhof 3***

Fusch an der Glocknerstrasse, , Ausztria
Családbarát komplexum a salzburgi síterület közepén. A közelben megálló síbusszal könnyen elérhetik a zelli sípályákat és a kapruni Kitzsteinhorn-gleccsert. Családbarát komplexum a salzburgi síterület közepén. Nyugodt, napsütötte tájon fekszik, a Zell am See/Kaprun és a Saalbach/Hinterglemm sírégió szélén. A létesítmény 4 épületből áll. A vendégek rendelkezésére áll reggeliző, étkező, bár, központi lobby kandallóval, társalgó kábel-TV-vel, napozóterasz, lift a főépületben és ingyenes WIFI a lobby-ban. Síliftek: a komplexum saját, ingyenes síliftje a létesítménynél, Areitbahn Zell am See kb. 7 km-re, Kitzsteinhorn-gleccserfelvonó Kaprun kb. 14 km-re.
Sípályák: gyakorlópálya a komplexumnál, gyakorlópálya sísulival kb. 2 km-re, Areit kb. 7 km-re, Kitzsteinhorn-gleccserpálya kb. 14 km-re.
Sífutópálya: a komplexumtól (Fuschi Glockner pálya).
Síbusz: kb. 200 m-re.
Sísuli: kb. 2 km-re.
Síkölcsönző: Intersport Scherer kb. 2 km-re.
Sítároló: a komplexumban, sícipőszárítóval.
Téli túraútvonalak: a komplexumtól (Fuschi Glockner út).
Snowboard: funpark a zelli síterületen, kb. 7 km-re.
Síbérletszerviz: a komplexumban.

Szobák
F8F: A tulajdonos házának egyik külön leválasztott emeletén található apartman 8 fő részére (kb. 80 m^2, a Ponyhof Hollaustól kb. 2,5 km-re). Konyha (kávéfőző, főzőlap, mikrohullámú sütő) étkezősarokkal, kábel-TV, 2 kétágyas szoba pótággyal, 1 kétágyas szoba, 2 zuhanyozó WC-vel, 1 zuhanyzó és egy külön WC. Áram, víz, fűtés, elutazás utáni takarítás. Ágynemű, konyharuha és törölköző 14 napi váltással. Gyerekágyat 2 éves korig az ár már tartalmaz. Előzetes foglalás az utazási irodában szükséges. A max. létszámot így sem szabad túllépni. 16.00 és 18.00 óra között/10.00 óráig

Szolgáltatások a közös terekben
A főépületben a gyerekeknek klubszoba, játszószoba illetve kisállatsimogató pónilovakkal. Heti 1x pónilovaglás. A Ponyhof Hollausban: animációs programok (pl. heti 1x fáklyás vándortúra, szánkózás, jégteke). Térítés ellenében: darts, biliárd és asztalifoci. Parkoló Ingyenes. 1 háziállatot lehet vinni (kb. 8,- EUR/nap) 10 % kedvezmény síbérlésre az Intersport Scherernél.Kedvezményes belépő a Tauern Spa termálfürdőbe.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
A Ponyhof Hollausban fitneszterem.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS