Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Doganay Beach Club 5*****

Alanya, , Törökország
A repülőtértől 115 km-re, Alanyától 7 km-re, Antalya központjától 135 km-re fekszik a környék egyik legnagyobb és legmodernebb szállodája. Homokos-kavicsos tengerpartja 180 méterre található. A tengerpartra egy alagúton át lehet eljutni.

Szobák
A 374 légkondicionált, padlószőnyeges szobájának mindegyike nagy erkéllyel, műholdas Tv-vel, mini bárral, telefonnal, széffel (ingyenes nyári időszakban), hajszárítóval rendelkezik, és részben tengerre néz. A 26 m2 alapterületű standard szobák mellett egybenyitható és családi szobák is foglalhatóak.

Szolgáltatások a közös terekben
Két külső és egy belső medence, aqua park, öt bár, fitneszterem, törökfürdő, szauna, nappali és esti animációs programok, teniszpálya, röplabda, strandröplabda, kosárlabda, mini foci, vízilabda, asztalitenisz, aerobik, torna. Térítés ellenében: üzletek, fodrászat, mosoda, vízi sportok a parton, internet kávézó, telefon, fax, biliárd, orvosi ellátás, törökfürdő kezelései, masszázs, teniszpálya világítás és teniszfelszerelés.

Étkezési lehetőségek, bárok
All inclusive

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
ébresztő-szolgálat, busz transzfer a városba, animációs programok 4-től 12 éves korig (4 év alatt szülői jelenléttel). A parton a napernyők és napozóágyak használata ingyenes, a strandtörölköző térítés ellenében vehető igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS