Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Dosi Hotel 4****

Side, , Törökország
A szálloda az antalyai repülőtértől 65 km-re található. Side központja 2 km-re, a tengerpart pedig 700 méterre helyezkedik el, ahova ingyenes buszjáratot üzemeltetnek.

Szobák
A hotel 200 standard és családi szobával rendelkezik. A szobák mindegyike fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, központi légkondicionálóval, mini hűtővel, bérelhető széffel, padlószőnyeggel és erkéllyel felszerelt. A melléképületben található családi szobák 2 légterűek, és csak az egyik szobában van légkondicionáló, a fürdőszoba zuhanyzóval rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
Orvosi ügyelet, mosoda, fodrászat, fényképész, üzletek, internet elérhetőség a lobbiban, internetkávézó, autóbérlési lehetőség. A napernyők, napágyak ingyenesen vehetők igénybe a tengerparton és a medencénél is. A törülközőt nem biztosítanak sem a tengerparton sem a medencénél. Ingyenes buszjárat indul a tengerpartra.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Medencék, csúszda park (adott időpontban), baba medence, játszótér, strandröplabda, asztalitenisz, fitneszterem, mini klub (4-12 éves korig), nappali és esti animációs programok. Spa központ szolgáltatásai (szauna, masszázs) és a motorizált vízi sportok, valamint egyéb tevékenységek a tengerparton és a szállodában térítés ellenében vehetők igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS