Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Montecarlo Hotel 3***

00185 Róma, Via Palestro, 17/A, Olaszország
A Hotel Montecarlo Róma történelmi belvárosában található, a központi Termini Pályaudvar közelében, a nagykövetségek és konzulátusok negyedében, melyek csak pár méterre vannak a szállodától. A szállodától tömegközlekedési eszközökkel könnyen elérhető egész Róma. A metró B vonala (Castro Pretorio megálló) 300 méterre van a szállodától, míg az A vonal megállója a Termini Pályaudvarnál található, 800 méterre. A Termini Pályaudvarig közlekedő autóbusz megállója a szállodától 50 méterre van,
A hotel közelében, Róma történelmi belvárosában, számos étterem és kisvendéglő várja a gyors ebédre vagy egy kellemes este eltöltésére vágyókat a szállodától néhány lépésre.

Szobák
44 elegáns és választékos, kifinomult klasszikus ízléssel berendezett, a kényelem és a szolgáltatások szempontjából kifogástalan (a hasonló 3 csillagos római szállodákat túlszárnyaló) fogadtatást biztosít a római Hotel Montecarlo mind az üzleti, mind a turista úton Rómában tartózkodó vendégeknek.
A meghitt és vendégszerető légköre, valamint a szobák és a szolgáltatások kiváló minősége miatt Róma egyik legkedveltebb szállodájában, a Hotel Montecarlóban a classic, superior és junior suitek közül választhatnak a vendégek igényeiknek megfelelően.
Mindegyik szobában van adsl internet csatlakozás, melyet a szobaár magában foglal, műholdas tv, telefon, minibár és páncélszekrény. Légkondícionálás és hangszigetelés, fürdőkádas vagy zuhanyzós saját fürdőszoba, hajszárító és vendégcsomag egészítik ki a szobák kényelmét.
A superior és junior suiteket lcd tv, Sky pay tv, dvd lejátszó és rádió, a fürdőszobában pedig hidromasszázs kád vagy kabin és Jacuzzi szauna teszik még komfortosabbá.

Szolgáltatások a közös terekben
A Hotel Montecarlo Róma egyik legelőkelőbb 3 csillagos szállodája, ahol választékos ízléssel berendezett, barátságos környezet, éjjel-nappal nyitvatartó bár és recepció, internet sarok és tv szoba várja a vendégeket. A tv szobában a vendégek megtalálják a legfontosabb nemzetközi napilapokat, itt található a reggeliző is (a reggeli kontinentális stílusú büfé, a reggelihez az asztalnál szolgálunk fel meleg italokat: presszó kávét, amerikai kávét, cappuccinót stb.). Aki autóval érkezik a római szállodába, a Hotel Montecarlo előtt található napközben fizetős parkolóként, éjjel ingyenes önkormányzati helyeken, vagy a szálloda közelében levő szerződéses garázsban parkolhat.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS