Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Victory Resort 4****

Side, , Törökország
Kedvelt és igényesen kialakított szálloda családok részére. A lassan mélyülő, homokos strand kb. 350 m-re. Vásárlási és szórakozási lehetőségek kb. 100 m-re, Side központja kb. 13 km-re (olcsó gyűjtőtaxik). A modern szállodában 312 található 3-5 szinten. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek, internetkávézó (térítés ellenében), étterem, a'la carte-étterem, bárok, amfiteátrum, üzletek és fodrászat. A szép kertben úszómedence, 2 vízicsúszda, napozóterasz és pool-bár. Napágyak, matracok, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen. Külön gyermekmedence, játszótér, mini-diszkó, teddy-klub (3-5 éveseknek), mini-klub (6-8 éveseknek), maxi-klub (9-12 éveseknek) és tini-klub (13 éves kortól, 06.15. és 09.15. között).

Szobák
A1A/A2A/A3A: Kényelmes berendezéssel, bennük szőnyegpadló, minibár, légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba, WC és balkon.
A2B/A3B - Családi szobák: Egy részük a tetőtérben található, nappali/hálószoba és 1 külön hálószoba.

Szolgáltatások a közös terekben
Animációs programok, esti show-műsorok és diszkó.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem, aerobic, boccia, darts, asztalitenisz és strandröplabda. Térítés ellenében: biliárd és vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál). Fedett medence, szauna és törökfürdő. Térítés ellenében: masszázs és spa-központ.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS