Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Iberostar Papagayo 4****

Lanzarote, , Spanyolország
A kényelmes és ízléses szálloda különösen kedvelt a törzsutasok körében. A Playa de las Coloradas öbölnél (durvahomokos és kavicsos/köves) fekszik. A Papagayo strandok kb. 3 km-re, a központ kb. 2 km-re (ingyenes hotelbusz). Ingyenes buszjárat a Playa Dorada strandra. A kényelmes szállodában a vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek, étterem, bár, szalonbár, játékszoba, fodrászat, internetsarok (térítés ellenében) és butik. A kertben 5 édesvizű úszómedence, napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel. A tetőn naturista-rész. Törölközők kaució ellenében. Összesen 291 szoba és liftek. 2 külön gyermekmedence, mini-klub (4-12 éveseknek) és játszótér.

Szobák
A1A/A2A: Légkondicionálás, telefon, bérelhető széf, minibár (külön kérésre, térítés ellenében), SAT-TV, hajszárító, fürdőszoba, WC és balkon vagy terasz.
A1B/A2B: Oldalról tengerre nézők.
A1F/A2F: Tengerre nézők.
A2D - Junior-suitek: Tágasabbak és tengerre nézők.
C2A - Családi szobák: Kombinált nappali/hálószoba és 1 külön hálórész, étkezősarok, konyhasarok, tűzhely, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és medencére néző balkon vagy terasz.
Foglalható Joker-szoba A2S is.
Foglalható Joker-családi szoba C2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Animációs programok hetente 6x.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem, íjászat, strandröplabda. Térítés ellenében: tenisz, squash, biliárd.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS