Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Klub Oázis Hotel Titanic Palace 4****

Hurghada, , Egyiptom
Családbarát szálloda számos úszómedencével, az aquaparkban több csúszdával, hullámmedencével és rafting-folyóval - a csúszdázás igazi élménye kicsiknek és nagyoknak. Közvetlen a hosszú, homokos strandon fekszik (fürdőcipő viselete ajánlott), a Titanic Beach testvérszálloda mellett. A part közelében is találhatók korallok, fürdési lehetőség egy stégről. Hurghada központja éttermekkel, bárokkal és vásárlási lehetőségekkel kb. 17 km-re. A 2010-ben nyílt szállodában, mely a Titanic komplexum része, összesen 593 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, WIFI (térítés ellenében), 2 büféétterem, 3 a´la carte-étterem, bárok, üzletek és fodrászat. A szép kertben 5.000 m^2-es medencés rész. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe. Külön gyermekmedence, mini-klub (4-12 éveseknek), játszótér, gyerekbüfé, gyerekmozi és gyerekdiszkó. A nagy aquaparkban 8 csúszda (10 éves kortól), kalózhajó 6 gyerekcsúszdával (3-9 éveseknek), hullámmedence és rafting-folyó.

Szobák
A1A/A2A/A3A: Kényelmes berendezéssel, bennük minibár, légkondicionálás, széf, LCD SAT-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
A1B/A2B/A3B: A medencéhez közvetlen kijárattal rendelkező szobák.
A2F/A3F/A4F - Családi szobák: 2 hálószoba és 1 fürdőszoba.

Szolgáltatások a közös terekben
Animációs programok napközben és este. Ingyenes felnőtt-, gyermek- és családi programok képzett animátorokkal magyar nyelven is (a nyári iskolai szünet ideje alatt) és esti show-műsorok.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem, aerobic, boccia, asztalitenisz, minigolf, röplabda és 2 teniszpálya (előzetes foglalással). Térítés ellenében: biliárd, bowling valamint a strandon búvár- és vízisport-központ (helyi szolgáltatóknál). Térítés ellenében: szauna és masszázs valamint a Titanic Beach szállodában törökfürdő, gőzfürdő és pezsgőfürdő.

Térkép