Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Side Corolla 4****

Side, , Törökország
Kényelmesen kialakított, 2011-ben részben felújított szálloda központi fekvéssel. A lassan mélyülő, homokos strandtól kb. 300 m-re fekszik. Side központja kb. 4,5 km-re, Manavgat kb. 7 km-re (olcsó gyűjtőtaxik). A szállodában összesen 404 szoba található a fő- és melléképületben. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek, ingyenes WIFI a hallban, TV-szoba, étterem, 2 a'la carte-étterem (oszmán és olasz), bárok, fodrászat és üzletek. A kertben édesvizű úszómedencék, vízicsúszdák és pool-/snack-bár. Napágyak, törölközők és napernyők a medencénél és a strandon is ingyenesen. Matracok a strandon térítés ellenében. Strand-/snack-bár. 2 külön gyermekmedence, mini-klub (4-12 éveseknek) és játszótér.

Szobák
A1A/A2A/A3A: Felújítottak, bennük minibár, légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba, WC és balkon.
A2B - Családi szobák összekötő ajtóval: Kombinált nappali/hálószoba és külön hálószoba.

Szolgáltatások a közös terekben
Animációs programok napközben és este valamint diszkó.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem, aerobic, strandröplabda, darts és asztalitenisz. Térítés ellenében: biliárd és különböző vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál). Fedett medence és hamam. Térítés ellenében: szauna, masszázs az új Spa-centerben és fodrászat.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS