Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Mitsis Hotels Ramira Beach 4****

Kos, , Görögország
Igényesen kialakított, családbarát szálloda kedvező fekvéssel és gyönyörű kilátással a török partokra. Nyugodt környezetben fekszik, a kavicsos strandot a szép kerten és egy kis utcán (kerékpárút) keresztül lehet elérni. Kos város kb. 4 km-re, ahova menetrend szerinti buszokkal (megálló a szálloda előtt) vagy kerékpárral (jó kerékpárút-hálózat) juthatunk el. A szállodában 338 szoba várja a vendégeket a 3 emeletes főépületben és a 2 emeletes melléképületekben. Rendelkezésre áll hall recepcióval, liftek, SAT TV-szoba, ingyenes WIFI a szálloda egész területén, internetsarok (térítés ellenében), büféétterem, 2 a´la carte-étterem (kínai és olasz), 2 bár és üzletek. A szép kertben 2 tengervizes úszómedence (az egyik pezsgőfürdővel), pool-bár és szabadtéri színpad. Strandbár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe. Gyermekmedence, mini-klub (4-7 éveseknek), maxi-klub (8-12 éveseknek), tini-klub (13-16 éveseknek, júliusban és augusztusban), játszótér, játszószoba a főépületben, mini-diszkó, gyereksarok és gyerekbüfé a főétteremben valamint bébi-csomag (pl. bébiőr, cumisüveg-melegítő).

Szobák
A1D/A2D: Ízléses berendezéssel, bennük kávé-/teafőző, minibár, légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, ingyenes WIFI, telefon, hajszárító, fürdőköpeny, fürdőszoba, WC és balkon vagy terasz.
A2C: Tengerre néző szobák.
A2G/A3G/A4G - Családi szobák: Egy tágasabb szoba üvegfallal és ajtóval optikailag elválasztott hálórésszel.

Szolgáltatások a közös terekben
Változatos animációs programok, kreatív sarok valamint hetente 1x görög est és karaoke.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Biliárd, gimnasztika, darts, íjászat, asztalitenisz, minigolf, kivilágítható teniszpálya, kispályás foci (kivilágítással), többfunkciós sportpálya (kivilágítással), vízilabda, strandröplabda, strandfoci, trekking, kerékpártúrák valamint vízibiciklik és kenuk az igények függvényében. Térítés ellenében: lovaglás valamint búvárkodás és motorizált vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál). Térítés ellenében: masszázs.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS