Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Paloma Oceana Resort 5*****

Side, , Törökország
Modern, vadonatúj, családbarát szálloda szép környezetben. Közvetlen a lassan mélyülő, homokos strandon fekszik. Side kb. 5 km-re (olcsó gyűjtőtaxik). A 2011/12-ben újjáépített szállodában 472 szoba található 1 fő- és 1 melléképületben, több kétszintes bungaló-épületben és 14 Lake-villában. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek (a főépületben), TV-szoba, internetsarok (térítés ellenében), ingyenes WIFI a hallban, étterem, 6 a'la carte-étterem (török, hal és nemzetközi ingyenesen, BBQ, ázsiai és mexikói térítés ellenében), bárok, üzletek és fodrászat. A hatalmas kertben 2 úszómedence és pool-/snack-bár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe. A strandon snack-bár. 2 külön gyermekmedence, mini-klub (4-12 éveseknek), játszótér, mini-diszkó valamint gyermekfelügyelet (térítés ellenében). Aquapark 7 csúszdával.

Szobák
A2B: A főépületben találhatók és tágasak, bennük minibár, légkondicionálás, széf, LCD SAT-TV, telefon, hajszárító, zuhanyozó, WC és kertre néző balkon.
A1B: Egyágyas szobák.
A2C: Tengerre nézők.
A2E: Kiegészítve tengerre néző terasszal, balkon nélkül.
A2A - Bungalószobák: A bungalóépületben találhatók. Nem kertre nézők.
A1A - Bungalószobák: A bungalóépületben találhatók, egyágyas szobák. Nem kertre nézők.
A2H/A3H - Családi szobák: 2 külön hálószoba. Nem kertre nézők.
A2D/A3D - Családi suitek a melléképületben: 2 külön hálószoba.
A2F/A3F - Családi suitek a főépületben: Kombinált nappali/hálószoba és 1 külön hálószoba. Kertre vagy tengerre nézők.
A2G/A3G/A4G - Lake Villák: A melléképületben találhatók, 2 hálószoba valamint kombinált nappali/hálószoba heverővel, kiegészítve fürdőköpennyel és papuccsal. Közvetlen kijárat a medencéhez. Nem kerte nézők.

Szolgáltatások a közös terekben
Animációs programok, show-műsorok, élőzene, diszkó és játékterem (térítés ellenében). Fedett medence, hamam, szauna. Térítés ellenében: a Harmonia Rebirth spa-központban masszázs és kozmetikai kezelések.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Kosárlabda, boccia, step, biliárd, minigolf, fitneszterem, aerobic, 2 teniszpálya (felszerelés és kivilágítás térítés ellenében), asztalitenisz, íjászat, vízigimnasztika és strandröplabda. Térítés ellenében: vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS