Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Patong Resort 3***

Phuket, , Thaiföld
Kedvelt szálloda Patong központjában, mégis nyugodt környezetben. A homokos strandtól kb. 150 m-re fekszik. A busztranszfer Phuket repülőteréről kb. 45 perc. A létesítmény 2 épületrészből, a Pavillon Wingből és a Garden Wingből áll. A Pavillon Wingben 132 szoba, recepció széfekkel, internetsarok (térítés ellenében), 2 étterem, bár, karaoke-lounge, kávézó, úszómedence és napozóterasz ingyenes napágyakkal. A kétszintes Garden Wingben 191 szoba, ajándéküzlet, úszómedence valamint napozóterasz ingyenes napágyakkal, napernyőkkel és törölközőkkel.

Szobák
A1A/A2A/A3A: A Garden Wingben található szobákban minibár, légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, telefon, fürdőszoba/zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
A1C/A2C/3C - De Luxe-szobák: Igényesebb berendezéssel rendelkeznek.
A1D/A2D/3D - Premium De Luxe-szobák: A Garden Wingben találhatók, teakfa bútorokkal berendezettek, kiegészítve ingyenes széffel, fürdőköpennyel és papuccsal.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Térítés ellenében: 2 kivilágítható teniszpálya és a strandon számos vízi sportolási lehetőség (helyi szolgáltatóknál). Pezsgőfürdő. Térítés ellenében: szauna.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS