Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Horizon Karon Beach Resort & Spa 4****

Phuket, , Thaiföld
Felső középkategóriás szálloda nyugodt környezetben, szép kilátással és Club Wing résszel kizárólag felnőtt vendégek részére. A Karon-öböl pár perces sétával érhető el. Számos étterem és szórakozási lehetőség található a közelben. A busztranszfer Phuket repülőteréről kb. 50 perc. A családias hangulatú létesítményben összesen 160 szoba várja a vendégeket. Rendelkezésre áll recepció, internet-lounge (térítés ellenében), 2 étterem thai és nemzetközi konyhával valamint kis szupermarket. A Horizon Wing családi épületrészben 2 édesvizű úszómedence és pool-bár, a Club Wing csak felnőtt vendégeknek (18 éves kortól). A Club Wing épületrészben lounge, saját, édesvizű úszómedence pezsgőfürdővel és pool-bárral. Külön gyermekmedence, mini-klub (4-12 éveseknek, angol nyelven) és videojátékok.

Szobák
A1A/A2A/A3A - Superior-szobák: A családi épületrészben található, kényelmes és ízléses berendezésű szobákban kávé-/teafőző, minibár, légkondicionálás, széf, SAT-TV, DVD-lejátszó, telefon, hajszárító, fürdőszoba/zuhanyozó, WC és medencére néző balkon vagy terasz.
A1B/A2B/A3B - Superior-szobák a Club Wingben: Tágasabbak, fürdőszobával és külön zuhanyozóval rendelkeznek. Nem medencére nézők.
A1C/A2C/A3C - De Luxe-szobák a Club Wingben: Tágasabbak, fürdőszobával és külön zuhanyozóval rendelkeznek. Nem medencére nézők.

Szolgáltatások a közös terekben
Térítés ellenében: főzőiskola.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem. Térítés ellenében: golf valamint a strandon vízi sportolási lehetőségek (helyi szolgáltatóknál). Térítés ellenében: különböző kezelések, gőzfürdő és masszázs a \"Sontaya Spa\"-ban.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS