Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sri Lanka-i magyar apartman – GreenTree 35

Unawatuna, , Sri Lanka
Fekvése: Az Indiai óceán déli partján (Unawatuna), az óceánhoz közel, mégis csendes helyen, természetes környezetben, banánliget mellett, a beach-től 700 méterre fekvő apartmanház 4 szobával, melyből két kétszemélyes és 2 egyszemélyes szoba.

A szállásadás mellett teljes, egyéni programszervezéssel, utazási tanácsadással állunk rendelkezésre egész Sri Lankán és itt helyben, a déli tengerparton is.

Szobák
Három szoba (2 kétszemélyes és 1 egyszemélyes) az emeleten helyezkedik el, 2 zuhanyzós fürdő tartozik hozzájuk. Minden szobához erkély tartozik. Minden szobában van wifi, mennyezeti ventillátor és szúnyogháló. A kétszemélyes szobák pótágyazhatók. A negyedik, egyágyas szoba a földszinten, zuhanyzós fürdővel. A szobák külön és együtt is bérelhetők.

Szolgáltatások a közös terekben
A közös helyiségben (nappali) DVD lejátszóval és satellittel ellátott LCD-TV, music center és hűtőszekrény áll rendelkezésre. Ingyenes kerékpárhasználat (7 db).

Étkezési lehetőségek, bárok
reggeli (Sri Lanka-i, kontinentális vagy angol reggeli, gyümölcs, tea vagy kávé) vagy félpanzió (főleg Sri Lanka jellegzetes ételeiből válogatva).

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS