Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

The Three Corners Triton Empire Beach Resort 3***

Hurghada, , Egyiptom
A "The Three Corners" szállodalánc e tagja 1986-ban épült, azóta kibővítették és többször felújították. A 2 emeletes hotel Hurghada városának egyik központjától 200 m-re, a repülőtértől mindössze 7 km-re található. Érdemes meglátogatni Hurghada nyüzsgő belvárosát, amely bazársorokkal és bárokkal, éttermekkel, éjszakai klubokkal várja a turistákat. Ezt a kellemes, kategóriájához képest sok szolgáltatást kínáló szállodát elsősorban szórakozni vágyó fiataloknak, pároknak ajánljuk!

Szobák
Szobák: a 162 szoba mindegyike légkondicionálóval, telefonnal, mini hűtőszekrénnyel, műholdas tv-vel, széffel és erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. A superior családi szobák nagyobb alapterületűek, de egy légteresek.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: közvetlenül a homokos-kavicsos parton fekszik, ahol a napernyők, a napozóágyak és a strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe. Szolgáltatások: 2 medence (télen egy fűtött) napernyőkkel és napozóágyakkal, főétterem, 3 bár, nappali és esti animációs programok, strandröplabda, vízi torna, aerobic, hastánc, asztalitenisz, darts, vízipóló, könyvtár, széf a recepción. Térítés ellenében: 2 a´la carte étterem a közeli Triton Empire Hotelben, esti show-műsorok, masszázs, búvárkodás, biliárd, ajándékbolt, üzletek, mosoda, orvosi ellátás.
Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér, "Trixie" miniklub (4-8 és 9-12 éves korig).

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS