Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Roma Hotel 3***

Hurghada, , Egyiptom
A 3 csillagos, 147 szobás, 4 szintes, egyszerű hotel Hurghada városának szívében, a repülőtértől 15 kilométerre fekszik.

Szobák
Szobák: a nem felújított szobák körülbelül 18 nm-esek, légkondicionálással, műholdas tv-vel, hűtőszekrénnyel (kérésre feltöltve - felár ellenében) és telefonnal rendelkeznek. Hajszárító ingyenesen igényelhető a recepción.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda strandjához egy úton át juthatunk, kb. 50 méterre fekszik az épülettől. A parton a napernyők, napozóágyak és strandtöröközők használata ingyenes.
Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, lobby bár, all inclusive bár, strandbár, strandröplabda, biliárd (félpanziós vendégeknek térítés ellenében), animáció. Térítés ellenében: mosoda, széf a recepción, konferenciaterem, búvárkodás, fitneszterem, szauna, masszázs, szépségszalon, törökfürdő, jacuzzi, vízi sportok, üzletek, szörf, orvosi ellátás, internet.
Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: félpanzió.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS