Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Rixos Downtown Hotel 5*****

Antalya, , Törökország
Ez a modern és elegáns 5 csillagos, 2011-ben felújított szálloda egy lenyűgözően szép és egzotikus kertben fekszik. A hotel az antalyai repülőtértől 18 km-re, Antalya óvárosától 4 km-re, a városközponttól pedig 1 km-re található. A méltán híres és népszerű Rixos szállodalánc antalyai tagja ugyanazt a magas minőséget, exkluzív környezetet, és széles körű szolgáltatásokat nyújtja, mint amelyet a szállodalánc törzsvendégei már megszokhattak. Antalya a Török Riviéra fővárosa, csodálatos tengerpartjaival, természeti szépségeivel és építészeti emlékeivel évről évre visszacsábítja az idelátogató turistákat. A Taurus hegység több mint 2500 méterével magasodik a város fölé, mely az ég kék hátterével, a völgyekkel, a szakadékokkal és barlangokkal gyönyörű természeti kincseket tár elénk. Az óváros meredek, szűk utcái és a sikátorok labirintusa még mindig a múltat idézik, ám felújított házakban most kis szállodák és stílusos éttermek találhatók.

Szobák
Szobák: a 360 modernül és kényelmesen berendezett szoba mindegyike rendelkezik légkondicionálóval, széffel, műholdas LCD tv-vel, hajszárítóval, minibárral, wifi kapcsolattal és erkéllyel. A standard szobák 32 nm-esek, tengerre vagy tájra néznek. A junior lakosztályok egylégterűek, 46 nm-esek.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda 300 m-re helyezkedik el a saját, homokos-kavicsos strandjától, mely a híres Konyaalti Beach-en található, ahol a napernyők, napozóágyak és strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe. A vendégek a partra a hotel privát és ingyenesen közlekedő shuttle kisbuszaival juthatnak el. Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 3 étterem, 6 bár, lobby, fitneszterem, szauna, törökfürdő, tenisz, asztalitenisz, darts, sakk, kártyajátékok, wifi kapcsolat. Térítés ellenében: spa és törökfürdő szolgáltatásai, masszázs, fodrászat, üzletek, teniszpálya-világítás, teniszfelszerelés, teniszoktatás, mosoda, orvosi ellátás, gyermekfelügyelet. Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub ("Rixy Club"), játszótér.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: reggeli vagy félpanzió

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS