Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Rixos Hotel Tekirova 5*****

Kemer, , Törökország
A Rixos szállodalánc tekirovai tagja tökéletes kikapcsolódást ígér kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ha szeretne családjával néhány napra elmenekülni a világ zajától, épp Önnek való ez a paradicsomi hely. Az all inclusive ellátás biztosítja, hogy a család minden tagja maradéktalanul elégedett legyen, és minden kívánsága valóra váljon. A kényelmes szobák, a gyönyörű tengerpart, a széleskörű szórakozási lehetőségek, az ízletes török ételkülönlegességek, a kényeztető wellness szolgáltatások garantálják a tökéletes kikapcsolódást minden korosztálynak. Élvezze Ön is a gondtalan nyaralást ebben az ötcsillagos, minden igényt kielégítő szállodában. Elhelyezkedés: a gyönyörű természeti környezetben fekvő szálloda az antalyai repülőtértől 73 km-re, Kemertől 17 km-re található. Tekirova bevásárló negyedét 10 percnyi sétával elérhetjük. A hotel 95.000 nm-en terül el saját öblében, fenyőerdőkkel körülvéve, a szikrázó kék tenger és a környező hegyek között. A közeli városokat dolmussal vagy taxival könnyedén elérhetjük.

Szobák
Szobák: a két blokkból és bungalókból álló hotel összesen 600 szobájának mindegyike minibárral, műholdas tv-vel, bérelhető széffel, telefonnal, légkondicionálóval, erkéllyel és hajszárítóval rendelkezik. Az "A" blokk standard szobái 32 nm-esek, a "B" blokkban található szobák pedig 26 nm-esek, felszereltségük megegyezik. A "B" blokkban elhelyezkedő családi lakosztályok 52 nm-esek, két hálószobával rendelkeznek. A családi bungalók 46 nm-esek, két tv-vel, és két hálószobával rendelkeznek, melyeket ajtó választ el egymástól.

A1D/A2D: A "B" blokkban találhatók, modern berendezéssel bennük ülősarok, szőnyegpadló, telefon, SAT-TV, széf, minibár, légkondicionálás (05.15.-09.30. között 24 órás, egyébként időszakos üzemeltetéssel), hajszárító, fürdőszoba, WC és balkon.
A1E/A2E: Tengerre néző szobák.
A1A/A2A/A3A: Az "A" blokkban található, tágasabb szobák.
A1B/A2B/A3B: Az "A" blokkban található, tágasabb, tengerre néző szobák.
A2C/A3C - Családi bungalók: Az apartmanépületekben, kiegészítve külön hálószobával. Kertre nézők.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel közvetlenül a kavicsos tengerpart mellett található. A szálloda saját strandján a napernyők, napozóágyak és strandtörölközők ingyenesen igénybe vehetők. A strandszerviz, valamint a parton igénybe vehető szolgáltatások 2013. április 28-tól üzemelnek.  Szolgáltatások:2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 4 csúszda, belső medence, 5 étterem, 7 bár, 3 teniszpálya világítással, asztalitenisz, strandröplabda, mini foci, mini kosárlabda, darts, vízilabda, légpuskás lövészet, íjászat, boccia, fitneszterem, szörf (csak engedéllyel és letét ellenében), kenu, vízibicikli, amerikai és orosz biliárd, főzőtanfolyam, mozi, strand-partik, diszkó, szauna, törökfürdő, relaxációs szoba, wifi a lobby-ban. Térítés ellenében: teniszleckék, teniszfelszerelés, bowling, motoros vízi sportok, búvárkodás, masszázs, szépségszalon, törökfürdő kezelései, fodrászat, orvosi ellátás, vízipipa, gyermekfelügyelet, internet és wifi a szobákban és közös helyiségekben, videó és elektronikus játékok, üzletek. Gyermekeknek: gyermekmedence, gyermekétterem, Rixy gyermekklub 4-12 évig, mini mozi, mini diszkó, játszótér.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all exclusive all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, különféle snack ételek napközben, délután kávé/tea/sütemény, fagylalt (bizonyos időpontban), 4 a´la carte étterem (olasz, francia, hal és barbeque, előzetes foglalással, a tartózkodás ideje alatt egy alkalommal), minden helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (napi 24 órában), éjféli büfé, minibár (üdítők és sör naponta töltve). Térítés ellenében: prémium italok, néhány import ital, minőségi italok, energia italok, bizonyos menük az a´la carte éttermekben, szobaszerviz.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS