Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Astoria Hotel & Spa 4****

Kemer, , Törökország
Elhelyezkedés: ez a helyi besorolású 4 csillagos, háromemeletes, 2100 nm-en épült szálloda 2006-ban nyílt meg. A hotel az antalyai repülőtértől 55 km-re, Kemer központjában helyezkedik el. Nyári estéken kellemes sétát tehetünk a kedvelt üdülőváros mindig nyüzsgő sétálóutcáin. A szórakozni vágyók ne hagyják ki a hajnalig nyitva tartó szabadtéri diszkókat és bárokat, melyek a szálloda közvetlen közelében megtalálhatók. A szállodát a városközpont és a szórakozóhelyek közelsége miatt inkább a fiatalabb korosztálynak ajánljuk.

Szobák
Szobák: a 78 szoba mindegyike 20-24 nm alapterületű és laminált padlóval burkolt, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, műholdas tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, minibárral, bérelhető széffel és erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. Akadálymentesített szoba foglalható.
A szálloda leírása 2012-es koncepció alapján készült.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda 220 m-re található a saját, kavicsos, 40 m hosszú strandjától, ahol a napernyők, napozóágyak, matracok és a strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe. A szállodát egy út választja el a parttól. A hotel épületétől mintegy 20 percnyi sétára egy nyilvános, homokos strand is található.
Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, étterem, 2 bár, nappali és esti animációs programok, show-műsorok, asztalitenisz, darts, sakk, fitneszterem, törökfürdő, szauna, jacuzzi, internet a lobbyban, lift, diszkó. Térítés ellenében: spa és törökfürdő szolgáltatásai, szépségszalon kezelései, masszázs, biliárd, internetkávézó, fodrászat, orvosi ellátás, mosoda, széf.
Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér, gyermek-animáció.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, kései reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, snackek, kávé, tea és sütemények, fagylalt (bizonyos időpontokban), helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-22:30 között), helyi italok a strandon, érkezéskor víz a minibárból. Térítés ellenében: egyéb étel- és italfogyasztás, import italok, frissen facsart gyümölcslevek, fogyasztás a minibárból (feltöltés kérésre), italok a diszkóban.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS