Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Pemar Beach Hotel 5*****

Side, , Törökország
Elhelyezkedés: a 2004-ben épült, középkategóriájú 5 csillagos szálloda 90 km-re fekszik az antalyai repülőtértől, 15 km-re pedig Manavgattól és 2 km-re a bevásárlóközpontoktól. A környező városokba, Sidébe vagy Manavgatba taxival vagy helyi buszjárattal könnyedén eljuthatunk. Ha itt nyaralunk, nem hagyhatjuk ki a Manavgat-vízesés megtekintését. Frissítőleg hat a nyári forróságban a három méter magas vízzuhatag körüli hűvös levegő. Manavgatban hetente kétszer piacot rendeznek, melyet szintén mindenképpen érdemes megnézni. Itt láthatjuk a Török Riviéra egyik legszebb mecsetét is, melynek négy tornya már messziről hívogatja az arra látogatókat.

Szobák
Szobák: az 538, többségében tengerre néző szoba mindegyike központi légkondicionálóval, hajszárítóval, telefonnal, minibárral, műholdas tv-vel és bérelhető széffel rendelkezik. A szobák többsége erkélyes. A családi szobák két helyiségből állnak: az A típusúak egy légterűek, a B típusúak egybenyílóak.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda közvetlenül a homokos-kavicsos strandon fekszik, a vízbe lépve a part kavicsos, köves. A napozóágyak, anapernyők és a matracok ingyenesen igénybe vehetők. Szolgáltatások: 3 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence aquapark, 2 étterem, 7 bár, nappali és esti animációs programok, esti show műsorok, medence melletti szabadtéri diszkó, törökfürdő, szauna, fitneszterem, biliárd, teniszpálya, asztalitenisz, darts, röplabda, kosárlabda, futballpálya, minigolf, trambulin, íjászat, tv-szoba, aerobic. Térítés ellenében: masszázs, törökfürdő kezelései, játékterem, teniszfelszerelés és pályavilágítás, orvosi ellátás, mosoda, fedett diszkó, üzletek, fodrászat, vízi sportok, gyermekfelügyelet. Gyermekeknek: 3 gyermekmedence, gyermekmenü, miniklub (4-12 éves korig), mini vidámpark.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, diétás menü, délutáni snackek, kávé, éjféli leves, minden helyi alkoholos és alkoholmentes ital (10:00-24:00 között). Térítés ellenében: minibár fogyasztás, italok a diszkóban, import italok, szobaszerviz.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS