Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Palm D´or Hotel 4****

Side, , Törökország
A helyi besorolás szerinti 4 csillagos, 92 standard és 8 családi szobával rendelkező, négyemeletes hotel a repülőtértől 65, Side antik belvárosától 1,5, Kumköytől 2, Manavgattól pedig 7 km-re található. Side városát néhány perces sétával vagy dolmussal könnyen elérhetjük.

Szobák
Szobák: minden szoba rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, egyénileg szabályozható légkondicionálással, műholdas tv-vel, zenecsatornával, telefonnal, bérelhető széffel, hajszárítóval és minibárral.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda a tengerparttól kb. 500 méterre, homokos-kavicsos strandjától pedig kb. 1 km-re fekszik. A strandra sétával, vagy a hotel ingyenes buszjáratával is le lehet jutni, amely meghatározott időpontokban indul. A napernyők és a napozóágyak ezen a parton ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére, strandtörölközőknek pedig csak a cseréjéért kell fizetni. Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 2 csúszda, étterem, 3 bár, nappali és esti animáció, törökfürdő, fitneszterem, asztalitenisz, vezeték nélküli internet kapcsolat a lobbyban, tv-sarok. Térítés ellenében: törökfürdő kezelései, masszázs, szauna, biliárd, vízi sportok, mosoda, internet kávézó, orvosi ellátás. Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, kései reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kávé, tea, délutáni snackek, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-22:00 között), 1 üveg víz a minibárból érkezéskor. Térítés ellenében: import és palackozott italok, frissen facsart narancslé, török kávé.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS