Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Kamelya World Fulya Hotel & Spa 5*****

Side, , Törökország
Az antalyai repülőtértől 55 km-re, Sidétől 10 km-re fekszik ez a modern, ötcsillagos szálloda. A közeli településekre dolmussal vagy taxival juthatunk el.

Szobák
Szobák: a standard szobák 22 nm-esek, hajszárítóval, műholdas tv-vel, központi légkondicionálóval, telefonnal, széffel, internet csatlakozási lehetőséggel, minibárral és erkéllyel rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotelt a gyönyörű, homokos strandtól csak egy kis utca és egy futballpálya választja el. A napernyők, napozóágyak, matracok és strandtörölközők használata ingyenes. Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence,  6 étterem, bárok, aquapark (05.01 és 10.31 között), szauna, gőzfürdő, törökfürdő, jacuzzi, 5 teniszpálya az üdülőfaluban, asztalitenisz, íjászat, strandröplabda, vízibicikli, kenu és szörf (csak engedéllyel, napi 1 órára), kosárlabda, fitneszterem, aerobic, vízi aerobic, wifi a lobbyban, mozi, nappali és esti animációs programok, diszkó a szomszédos Selin Hotelben. Térítés ellenében: számítógépes játékok, 1350 nm-es spa center, törökfürdő kezelései, masszázs, üzletek, fodrászat, teniszoktatás, tenisz felszerelés és pályavilágítás, biliárd, motoros vízi sportok, katamarán, vitorlás oktatás, internet sarok, bowling a Selin Hotelben, mosoda, orvosi ellátás. A szálloda vendégei használhatják a szomszédos Selin hotel és az üdülőfalu szolgáltatásait is. Gyermekeknek: gyermekmedence, aquapark, játszótér, miniklub (4-12 éves korig), tiniklub (13-17 éves korig júliusban és augusztusban), gyermekmenü, mini állatkert.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: ultra all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, vegetáriánus és diétás menü, frissen facsart narancslé a reggelinél, fagylalt ebédnél és vacsoránál, éjszakai snack (21:30-07:00 között), délutáni kávé/tea/sütemény/gözleme, 5 a´la carte étterem (05.10-10.31. között, előzetes foglalással, heti egy alkalommal, vacsoraidőben; török, olasz, kínai, mexikói és hal), minden helyi alkoholos és alkoholmentes ital (napi 24 órában), minibár naponta töltve üdítőkkel és sörrel, sör és borház a parton (május-október között). Térítés ellenében: import és prémium italok.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS