Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Kleopatra Royal Palm Hotel 4****

Alanya, , Törökország
A négy csillagos, 5 emeletes 2010-ben felújított hotel a méltán híres Kleopatra Beach-en helyezkedik el 5500 nm-en, 130 km-re az antalyai repülőtértől és 1 km-re Alanya belvárosától, 50 méterre a homokos tengerparttól. Alanya városába akár egy kellemes sétával, de taxival és helyi buszjárattal is könnyedén bejuthatunk.

Szobák
Szobák: a 188 szoba mindegyike padlólappal burkolt, rendelkezik egyénileg szabályozható légkondicionálóval, műholdas tv-vel és zenecsatornákkal, telefonnal, hajszárítóval, bérelhető széffel és minibárral valamint erkéllyel. A családi szobák 30 nm-esek, felszereltségük megegyezik a standard szobákéval és egy hálószobával valamint egy nappalival rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda 50 méterre helyezkedik el a 100 méter széles, homokos-aprókavicsos strandjától. A napozóágyak és a napernyők térítés ellenében vehetőek igénybe. Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 2 csúszda, étterem, 2 bár, nappali és esti animációs programok, törökfürdő, fitneszterem, asztalitenisz, darts, röplabda, strandröplabda, tv-szoba, wifi kapcsolat. Térítés ellenében: szépségszalon és törökfürdő szolgáltatásai, szauna, masszázs, bőrradírozás, biliárd, internet kávézó, vízi sportok, orvosi ellátás, mosoda. Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub (4-12 éves kor között), játszótér.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, snackek, kávé és sütemények, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-23:00 között), üdítőitalok a strandon. Térítés ellenében: import italok, frissen facsart gyümölcslevek, török kávé, cappuchino, presszó kávé, fagylalt, fogyasztás a minibárból, szobaszerviz, a´la carte ebéd és vacsora a snack bárban vagy a parton

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS