Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Savk Hotel 4****

Alanya, , Törökország
A török besorolás szerinti négycsillagos, 2011-ben felújított, 6 emeletes szálloda a híres Kleopátra strand közelében található. Az antalyai repülőtértől 130 km-re, Alanya központjától 3 km-re helyezkedik el. Pár perces sétával elérhetőek a kávézók, éttermek, bárok, ahol helyi specialitásokat kóstolhatunk meg. Alanya központját és a nyüzsgő szórakozóhelyeket dolmussal vagy taxival könnyen elérhetjük.

Szobák
Szobák: a 60 szoba többsége tengerre néz, laminált padlós, rendelkezik légkondicionálóval, műholdas tv-vel és zenecsatornákkal, telefonnal, hajszárítóval, minibárral, bérelhető széffel, wifi kapcsolattal és erkéllyel.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel közvetlenül a saját, homokos-aprókavicsos strandján fekszik, ahol a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe. Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, jacuzzi rész a medencében, étterem, bárok, kávézó, heti 1-2 alkalommal animációs program és show-műsor, törökfürdő, asztalitenisz, asztalifoci, darts, backgammon, sakk, lift. Térítés ellenében: egészségközpont és törökfürdő szolgáltatásai, masszázs, fitneszterem, kosárlabda, strandröplabda, röplabda, bowling, minifoci, internetsarok, vízi sportok, búvároktatás, orvosi ellátás, fodrászat, mosoda. Gyermekeknek: gyermekmedence.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: félpanzió: reggeli és vacsora büférendszerben. Térítés ellenében: egyéb étel- és italfogyasztás, fogyasztás a minibárból, szobaszerviz.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS