Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Grand Zaman Beach Hotel 4****

Alanya, , Törökország
A 170 szobás, 2010-ben felújított hotel az antalyai repülőtértől 120 km-re, Alanya központjában, a csodálatos Kleopátra strandon fekszik. Központi fekvése miatt a város történelmi nevezetességei gyalogosan is könnyedén megközelíthetők.

Szobák
Szobák: minden szoba rendelkezik erkéllyel, műholdas tv-vel, zenecsatornákkal, bérelhető széffel, minibárral, telefonnal, hajszárítóval, wifi kapcsolattal és egyénileg szabályozható légkondicionálóval. A standard szobák 25 nm-esek, családi szobák 30 nm-esek, és egy légterűek.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a homokos-aprókavicsos Kleopátra strandtól csak egy út választja el a hotelt. A napozóágyakat, napernyőket és matracokat a strandon térítés ellenében vehetjük igénybe, strandtörölköző a recepción térítés ellenében kérhető. Szolgáltatások: étterem, 3 bár, strandbár, medence napernyőkkel és napozóágyakkal, tv-szoba, fitneszterem, törökfürdő, asztalitenisz, strandröplabda.  Térítés ellenében: törökfürdő kezelései, masszázs, internet kávézó, ajándékbolt, konferenciaterem, fodrász, biliárd, vízi sportok, orvosi ellátás. Gyermekeknek: gyermekmedence

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10.00-24.00 között), víz a minibárból, kávé/tea/sütemény, délutáni snack, fagylalt bizonyos időpontban. Térítés ellenében: import italok, frissen facsart gyümölcslé, étel- és italfogyasztás a strandon.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS