Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Barcelo Royal Beach 5*****

Napospart, , Bulgária
Fekvése: Ideális helyen, a Napospart központjában található hotel, a homokos tengerparttól mindössze 1-2 percnyi sétára (70 m), valamint rövid távolságnyira a látnivalóktól, 29 km-re a burgaszi repülőtértől, 700 m-re az Aquaparktól, 50 m-re a Kaszinótól.



Szobák
A szálloda összesen 294 lakóegységgel rendelkezik, melyek közül 136 kétágyas standard szoba, 150 apartman, 5 de luxe lakosztály és 1 elnöki lakosztály. A szobák mindegyike légkondicionálóval, telefonnal, WiFi-vel, fürdőszobával/WC-vel, plazmatévével, minibárral, elektronikus szobaszéffel, hajszárítóval felszerelt. A szállodában apartmanok is igénybe vehetők, melyek hasonlóak a szobatípusokhoz. 2 felnőtt + 2 gyermek elhelyezése csak "residential" szobában lehetséges.

Szolgáltatások a közös terekben
Külső és fedett medencék, spa központ 1200 négyzetméteren, gyermek klub, bevásárlóközpont 99 üzlettel és butikkal, több tematikus étterem, medencebár, büféétterem, lobby bár, 9000 m2 kert, jacuzzi, napernyők és nyugágyak a medencénél, 2 gőzfürdő, szolárium, fitneszközpont, 180 fős konferenciaterem, fodrászat és szépségszalon. Egyes szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe.


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS