Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Side Corolla 4****

Side, , Törökország
Fekvés: A Hotel 300 méterre található a tengerparttól, 4 km-re Side városától és 65 km-re a repülőtértől. 1996-ban épült, és 2006-ban újították fel. A szálloda egy 5 szintes főépületből áll és további két 3 szintes melléképületből áll. A szobák egy része közvetlenül vagy részben a tengerre illetve a medencére néz.

Szobák
A szobákban: fürdőkád, hajszárító, központi légkondicionáló, TV, telefon, minibár (érkezéskor az ásványvíz ingyenes a továbbiakbantérítés ellenében), széf (térítéssel), erkély.

Szolgáltatások a közös terekben
Sport és szórakozás 
Térítésmentesen: Törökfürdő, edzőterem aerobik, víziaerobik, strandröplabda, kosárlabda, teniszpálya, asztalitenisz, darts, show-műsorok, diszkó (italok térítéssel), Wifi a lobby-ban.
Térítés ellenében: Masszázs, szauna, gőzfürdő, jacuzzi, teniszütő és labdabérlés, kivilágított teniszpálya, biliárd, vízi sportok.
Gyermekek részére: Gyermekmedence, vízicsúszda, játszótér, mini klub (6-12 éves korig).
Tengerpart: A Side Corolla Hotelnek saját, homokos-kavicsos strandja van. Tengerparti bár ingyenes. Napernyők, nyugágyak térítésmentesen, matracok térítés ellenében vehetők igénybe a tengerparton és az úszómedencénél. Tengerparti törülköző használat térítés ellenében.
Megjegyzés: A Side Corolla Hotel körül szép, rendezett területen található. Színvonalas 4 csillagos szálloda egyszerű, kényelmes szobákkal. Gyermekes családoknak és fiataloknak is ajánljuk.
Központi étterem, 5 bár, nyitott úszómedence, fedett medence, vízicsúszda, üzletek, 2 konferenciaterem.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: üdvözlőital érkezéskor, reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, délutáni és éjféli snackek, török palacsinta, kávé/tea/sütemény, 2 a´la carte étterem (török, olasz; előzetes foglalással, egy alkalommal), minden helyi alkoholos és alkoholmentes ital (10:00-23:00 között, a strandon 18:00-ig). Térítés ellenében: frissen facsart gyümölcslevek, import italok, borok és pezsgők, prémium italok, italok a wellness központban és a diszkóban.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS