Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Sveti Georgi 4****

Pomorie, , Bulgária
Fekvés: A 2005-ben épül négycsillagos Hotel Sveti Georgi ideális szállás családosoknak. Az ötemeletes szálloda a tengerparti sétány és a pomoriei sétálóutca között helyezkedik el. A homokos strand a félsziget másik oldalán kb. 350 méterre található.
A szálloda nyugodtságával könnyed és kellemes kikapcsolódást nyújt minden kedves vendégének és mivel Pomorie központja a közelben található, ezért könnyen elérhetőek a kávézók és a közkedvelt teraszos éttermek is.

Szobák
Elhelyezés: A pótágyazható légkondicionált szobákban, melyekben TV, hajszárító, igény szerint feltölthető hűtő található. A szobák nagy része erkélyes. 2+2-es elhelyezés tengerre néző szobában lehetséges.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: Központi recepció, étterem, lift, lobby bár, sky bar jacuzzival (a jacuzzi bérlése 5 leva/20 perc), WIFI. A szálloda közvetlen közelében két ingyenesen igénybe vehető parkoló is található.
Térítés ellenében: Széf a recepción (kb. 3leva/nap).

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: Svédasztalos félpanzió.
A vacsoránál az italok nem tartoznak bele a szolgáltatásba. Az üdítő és a víz térítés ellenében vehető igénybe.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Sport és szórakozás: Térítésmentes: Belső medence, fitness terem, szauna, gőzfürdő, a tetőteraszon a sky barnál a szabad helyek függvényében igénybe vehető nyugágyak és napernyők. Térítés ellenében: Wellness center, masszázs, jacuzzi (5leva/20 perc), szépségszalon, kozmetikai szalon, manikűr, szolárium, gyógyfürdő. Játszótér a szállodával szembeni teraszos étteremnél.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS