Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel SOL Marina Palace 4****

Neszebár, , Bulgária
Fekvés: A 2005-ben épült szálloda Neszebár újvárosi részén az óvárostól pár perc sétára fekszik, közvetlenül a tengerparti sétány fölött helyezkedik el, a homokos strandtól két perc sétára.
A kellemes négycsillagos szálloda, csodálatos panorámával, a Sol szállodalánc tagja, így a szolgáltatások magas színvonala garantált!

Szobák
Elhelyezés: Kétágyas légkondicionált teraszos szobákban, melyek műholdas TV-vel és telefonnal felszereltek. Babaágy ingyenesen kérhető. Minden szoba tengerre néző.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: Központi recepció, lift, étterem. Térítésmentes: WIFI csatlakozás a lobby és a sky bárban, műholdas TV. Térítés ellenében: Széfbérlési lehetőség a szobában (5 leva/nap), kérésre videó, minibár, telefon, vezetékes internet a szobákban, konferencia terem és a hozzá tartozó lobby.

A szálloda saját őrzött parkolóval rendelkezik (10 leva/nap).

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: All Inclusive

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Sport és szórakozás: Térítésmentes: Úszómedence felnőtt és gyerekrésszel, a medence mellett a nyugágyak és a napernyők szabad helyek függvényében vehetők igénybe, asztalitenisz. A szálloda medencéje a szálloda tetején lévő sky bárnál található. Fitness terem. Térítés ellenében: Törölköző a medencénél és a napozó terasznál, SPA center (jacuzzi, szauna, törökfürdő, masszázs), vizisportok a tengerparton.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS