Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

El Mouradi Club Kantaoui 4****

Port El Kantaoui, , Tunézia
Hangulatos klubszálloda animációval és esti programokkal. A szálloda közvetlen közelében füves, szabványméretű futballpálya található.
Közvetlenül a gyönyörű homokos tengerparton, nagy területen helyezkedik el. Monastirtól 25 km-re található (kb. 35 perc transzferidő), Enfidhától 25 km-re (kb. 35 perc transzferidő), a Port El Kantaoui jachtkikötőtől 4 km-re, Sousse központjától kb. 7 km-re.

Szobák
A 3 emeletes szállodakomplexum 457 szobával és 344 bungalóval rendelkezik. A kellemesen berendezett 2 ágyas, pótágyazható, légkondicionált szobák telefonnal, kábeltévével (távirányítóért 15 TND letét fizetendő), fürdőszobával, WC-vel, szőnyeggel vagy padlólappal, mini hűtővel felszereltek, a főépületi szobákhoz erkély, a bungalóhoz terasz tartozik. 2 felnőtt + 2 gyerek két összenyitható szobában is elhelyezhető. A szobák medencére, kertre vagy térítés ellenében tengerre nézők.

Szolgáltatások a közös terekben
A főépületben recepció, konferenciaterem, mór kávézó, fodrászat, ajándékbolt, üzletek találhatóak. A recepciónál pénzváltó működik, ahol elfogadják a VISA, EUROCARD, MASTER CARD kártyákat. A széfért 20 TND letét fizetendő, és további 2 TND/nap a bérleti díj. A napágyak és napernyők a medencék mellett és a tengerparton ingyen, valamint a matracok térítés ellenében (kb. 2 TND/nap) állnak vendégeink rendelkezésére. A strandtörülközőért kb. 10 TND letét fizetendő.

Étkezési lehetőségek, bárok
All inclusive ellátás, amely tartalmazza a napi háromszori étkezést büfé jelleggel (reggeli 06:00-10:00, ebéd 12:30-14:00, vacsora 18:30-21:00), délutáni snack, kávé és tea, valamint helyi alkoholos és alkoholmentes italok a kijelölt helyeken és időpontokban.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Két külső felnőtt medence gyermekrésszel, belső medence gyermekrésszel és jakuzzival (mely a nyári szezonban zárva tart), mini klub, mini diszkó, tini klub, társasjátékok, asztalitenisz, mini golf, petang, íjászat, darts, strandröplabda, nappali és esti szórakoztató programok, diszkó, térítés ellenében szauna, masszázs, fitneszterem. Vízi sport lehetőségek a tengerparton térítés ellenében: szörf, vitorlázás, vízibicikli, kajak, jetski, vízisí, banánozás, parasailing. A közelben lovaglási lehetőség és golfpálya van.

Térkép