Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Majesty Golf Hotel 4****

Hammamet, , Tunézia
A szálloda Hammamet újonnan kiépített üdülőövezetében, Yasmine Hammamet központjában fekszik. Az enfidhai repülőtértől 45 km-re (kb. 30 perc transzferidő), a saját homokos tengerpartjától 400 méterre található. A szállodát egyedülállóknak, pároknak és családoknak is ajánljuk.

Szobák
A háromemeletes szálloda 160 standard szobával, 32 egybenyitható, valamint 9 junior suit családi szobával rendelkezik. A szobák mindegyike légkondicionálóval (június közepétől - szeptember közepéig), szatellit Tv-vel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, telefonnal, erkéllyel vagy terasszal felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
Fűtött belső medence jakuzzival és panoráma kilátással a tengerre, külső felnőtt medence, gyermekmedence, strandröplabda, asztali tenisz, darts, aerobic, gimnasztika, nappali és esti animációs programok, különböző vetélkedők, arab nyelvleckék, mini klub 4-től 12 éves korig, mini diszkó (20:00 - 20:45), főzőleckék alkalmával betekintést nyerhetünk a tunéziai konyha rejtelmeibe, térítés ellenében vízi sportok a tengerparton.

Étkezési lehetőségek, bárok
Félpanziós ellátás, mely tartalmazza a büféjellegű reggelit és vacsorát italok nélkül, melyet az utasok a hotel 380 fős főéttermében fogyaszthatnak el. A szállodában térítés ellenében medence melletti snack bár és pizzéria, tengerparti bár, lobbi bár, mórkávézó, valamint az első emeleten található ´Mézanine´ bár szolgálja a vendégek kényelmét.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
120 fős konferenciaterem, ingyenes internet hozzáférési lehetőség a főépületben. A napernyők ingyenesen, míg a strandtörülközők letét ellenében vehetőek igénybe a tengerparton.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS