Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Bella Vista Resort 4****

Hurghada, , Egyiptom
A szálloda a hurghadai repülőtértől 5 km-re, az új városközpontban (Sakkala), közvetlenül a finomhomokos tengerparton helyezkedik el. A part mentén korallfoltok előfordulhatnak, ezért fürdőcipő viselését javasoljuk. A Bella Vista egy barátságos kis hotel a centrumban, a közeli diszkók miatt elsősorban fiataloknak ajánljuk.

Szobák
270 szobájának mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, mini bárral, széffel, telefonnal, Tv-vel, rádióval, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A mini bár és a széf térítés ellenében vehető igénybe.

Szolgáltatások a közös terekben
Úszómedencék gyermekrésszel, röplabdapálya, asztalitenisz, aerobik, vízi torna, darts, vízi labda, snooker asztal, mini foci, vízi sportok a tengerparton, szörflecke, vitorlázás, búvárközpont oktatással és felszereléssel, snorkel, egészségklub: masszázs, szauna, jakuzzi, gőzfürdő, fitneszterem, mini klub (5 - 12 éves korig), üvegfenekű hajó, animációs programok.

Étkezési lehetőségek, bárok
All inclusive

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
24 órás szobaszerviz, gyermekfelügyelet, saját kikötő, mosoda, üzletek, internetkávézó térítés ellenében, orvosi ügyelet, fodrászat, széf a recepción kaució 2 USD/nap, a szobában 3 USD/nap, Visa Master Card és Eurocard elfogadóhely, napozóterasz. Napernyők nyugágyak, standtörülközők használata az úszómedencénél, illetve a tengerparton is ingyenes.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS