Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Triton Empire Hotel 3***

Hurghada, , Egyiptom
A szálloda 7 km-re a repülőtértől és Hurghada óvárosától néhány percre, a tengerparttól 200 m-re helyezkedik el. A Triton Empire Beach Resort szálloda tengerpartját használhatják a vendégek. A városközpont gyalog is rendkívül gyorsan megközelíthető.

Szobák
A középkategóriájú szálloda összesen 409 szobával rendelkezik. Ebből 181 standard, 204 superior és 24 apartman jellegű szoba. A standard szobák, melyek nagy része tengerre, medencére vagy kertre néző, légkondicionálóval, rádióval, mini hűtővel, telefonnal, szatellit Tv-vel, mini bárral, fürdőszobával, erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Az apartman jellegű szobákat nagy családosoknak ajánljuk - ezek felár ellenében lekérésre foglalhatóak.

Szolgáltatások a közös terekben
Két medencéje közül az egyik télen is fűtött. Gyermekmedence, játszótér, gyerekklub, búvárcentrum professzionális oktatókkal, szörfközpont, asztalitenisz, biliárd, strandröplabda, vízi póló, darts, asztali tenisz, üvegfenekű hajó várja a sportolni vágyókat. Egészségügyi klubjában jakuzzi, szauna és gőzfürdő található. A nyilvános helyiségekben WIFI internet-hozzáférés biztosított, mely költségekkel jár. Napernyők, törölközők és matracok ingyenesen elérhetőek. Az épület üzleti találkozók, szemináriumok, bankettek rendezvényhelyszínéül szolgálhat maximum 125 fő részére. A konferenciatermek audiovizuális eszközökkel: Tv-vel, projektorral, kivetítővel, táblával felszereltek. Kényelmes, jó szolgáltatásokat nyújtó középkategóriás szálloda.

Étkezési lehetőségek, bárok
Félpanzió: büfé jellegű reggeli és vacsora italok nélkül. All inclusive ellátás felár ellenében foglalható: büfé jellegű reggeli, ebéd, vacsora, snack, üdítő, tea, kávé, helyi alkoholos italok korlátlan fogyasztása a kijelölt bárokban és időpontokban. Nem tartalmazza a helyi borokat, frissen facsart gyümölcsleveket, import italokat és a mini bárból való fogyasztást. A Chez Pascal étterem eredeti belga ételeket kínál, míg a Dolce Vita étterem hagyományos olasz specialitásokkal várja vendégeit. A szálloda saját borozójának kertje egyedülálló gasztronómiai élményt biztosít.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS