Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Adams Beach Deluxe 5*****

Agia Napa, , Ciprus
Fekvése: Az Adams Beach Hotel 5* Deluxe Wing 2012-ben nyitotta meg kapuit. Nissi Baynél, a Sandy Beachen, Larnaca repülőterétől 45 km-re fekszik. A szálloda csak felnőttek részére foglalható!

Szobák
Az egyedülálló módon berendezett 70 deluxe és super deluxe szobája légkondicionálóval, telefonnal, elektromos széffel, műholdas tévével, minibárral, tea- és kávékészítéshez szükséges eszközökkel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt, ingyenes internetkapcsolat kialakított. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások a közös terekben
Éttermek, bárok, Deluxe Wing medence és terasz napozóval, jakuzzi, szauna, szolárium, gőzfürdő, spa kezelések, fitneszterem, teniszpálya, asztalitenisz, biliárd, játék szoba, strandröplabda, szuvenír- és ékszerbolt, szépségszalon, fodrászat, pénzváltó, internet sarok, térítésmentes WIFI és széf használat, autókölcsönzés. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetőek igénybe.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: Reggeli vagy félpanzió.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS