Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Kamelya World Selin 5*****

Side, , Törökország
Fekvése: A szálloda Konakli Beach-en található kb. 8 km-re Side városától. Az antalya-i nemzetközi repülőtér mindössze kb. 55 km-re fekszik, közvetlenül a csodálatos tengerparton.

Szobák
A szálloda összesen 270 elegánsan berendezett szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, tévével, telefonnal, széffel, kis hűtővel, tea- és kávékészítéshez szükséges eszközökkel felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik. 2 felnőtt + 2 gyermek elhelyezése csak családi szobában lehetséges.

Szolgáltatások a közös terekben
Étterem, bár, külső és belső medence, wellness szolgáltatások (masszázs, szauna, törökfürdő), teniszpálya, röplabda- és kosárlabdapálya, asztalitenisz, internet, ajándéküzlet, fodrászat, vízisport lehetőségek a parton. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: ultra all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, délutáni tea/kávé/sütemény/gözleme, vegetáriánus és diétás menü, fagylalt az ebédnél és vacsoránál, éjszakai snackek (21:30-07:00 között), minibár naponta feltöltve üdítőkkel és sörrel, frissen facsart narancslé a reggelinél, 5 a´la carte étterem vacsora időben (05.10-10.31 között előzetes foglalással, heti egy alkalommal; török, olasz, kínai, mexikói és hal), minden helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (napi 24 órában), sör- és borház a parton (május-október között). Térítés ellenében: import és prémium italok.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS