Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Woodlands Resort 4****

20150 Pattaya, 164/1 Moo 5 Pattaya-Naklua Road Pattaya City, Chonburi , Thaiföld
Törzsvendégek körében kedvelt, felső középkategóriás szálloda. Pattaya északi részén, a Naklua Road-on fekszik, ahol számos étterem, bár, diszkó és szórakozási lehetőség található. A homokos Wong Amat strand kb. 250 m-re, a Pattaya strand kb. 350 m-re. Pattaya központja kb. 3 km-re. A busztranszfer Bangkok repülőteréről kb. 2 óra. A villastílusban kialakított létesítményben összesen 135 szoba várja a vendégeket kétemeletes épületekben. Rendelkezésre áll recepció, felújított hall internetsarokkal (térítés ellenében), bár, több üzlet és pékség/cukrászda. A szép, trópusi kertben 2 édesvizű úszómedence pezsgőfürdővel, swim-up-bárral és napozóterasszal. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél ingyenesen vehetők igénybe. Gyermekmedence.

Szobák
A1A/A2A/A3A - Superior-szobák: A felújított szobákban kávé-/teafőző, minibár, légkondicionálás, széf, SAT-TV, internetcsatlakozás (térítés ellenében), telefon, hajszárító, zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
A1B/A2B/A3B - De Luxe-szobák: A felújított, igényesebb berendezésű, nemdohányzó szobák az új szárnyban találhatók, fürdőszobával vagy zuhanyozóval és medencére néző balkonnal rendelkeznek, kiegészítve fürdőköpennyel és papuccsal.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem. Térítés ellenében: különböző kezelések és thai masszázs a spa-ban.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS