Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Primasol Louis Ionian Sun 4****

Benitses, , Görögország
A 2011-ben felújított, korábban Louis Regency Beach Hotel néven ismert, pompás, zöld környezetben fekvő szálloda 15 km-re található Korfu városától és a nemzetközi repülőtértől, 3 km-re pedig Moraitikától. Kellemes nyaralást biztosít minden korosztály számára, távol a nyüzsgő várostól. Itt nyugodtan élvezheti a napsütést, a friss levegőt és gyönyörködhet a természet szépségeiben. Pihenjen Ön is a hűs medence partján, élvezze az all inclusive ellátás előnyeit! Ha a szálloda falain kívülre vágyik, látogasson el Benitsesbe, ahol megtekintheti a világ egyik legszebb kagyló-gyűjteményét. Nyaralása alatt mindenképpen látogasson el Korfu városába is, ahová a 30 percenként közlekedő helyi buszjárattal könnyedén eljuthat.

Szobák
a 221 szoba mindegyike rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, telefonnal, műholdas tv-vel, zenecsatornával, egyénileg szabályozható légkondicionálóval (június 1.-től szeptember 30.-ig), hajszárítóval, bérelhető széffel és vízforralóval. A családi szobák egy légterűek, felszereltségük megegyezik a standard szobákéval.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, főétterem, tengerparti taverna, 3 bár, nappali és esti animációs programok, show-műsorok, 2 teniszpálya, kosárlabda, asztalitenisz, röplabda, aerobic, íjászat, tv-szoba. Térítés ellenében: biliárd, vízi sportok, internetsarok, wifi kapcsolat a főépületben és a közös helységekben, üzletek, gyermekfelügyelet, orvos, mosoda. Gyermekeknek: gyermekmedence 2 csúszdával, miniklub (4-12 éves korig), játszótér, gyermekbüfé.

Strand: a szálloda 50 m-re fekszik a csodás, kavicsos strandtól, ahol a napernyők, és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS