Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Emirates Grand Hotel 4****

Dubai, , Egyesült Arab Emirségek
A méltóságteljes szálloda a repülőtértől kb. 14 km-re, a Dubai International Financial Centre metróállomástól pedig rövid sétatávolságra helyezkedik el, ezáltal lehetővé téve a város kereskedelmi és szórakoztató központjainak könnyű megközelíthetőségét. A hoteltől autóval gyorsan elérhető a város kiállítóközpontja, illetve a Dubai bevásárlóközpont is. Az elegáns berendezésű és a legmodernebb kényelmi eszközökkel felszerelt Emirates Grand Hotel, a szívélyes arab vendéglátás jelképe. A szállodában lift is található.

Strand: a hotel vendégei a 8 km-re lévő helyi nyilvános strandot használhatják, mely taxival könnyedén megközelíthető. A parton a napernyők, napozóágyak és matracok térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
A szálloda 409 szobája stílusosan és kényelmesen berendezett, és mindegyik rendelkezik műholdas tv-vel, DVD lejátszóval, telefonnal, légkondicionálóval, bérelhető széffel, kávé és teafőzővel, minibárral, hajszárítóval, fürdőköpennyel, papuccsal, teljesen felszerelt konyhával és térítés ellenében vezetékes és vezeték nélküli internet csatlakozási lehetőséggel.

Szolgáltatások a közös terekben
Medence napernyőkkel, napozóágyakkal és lélegzetelállító kilátással a városra, étterem, lobby. Térítés ellenében: medence bár, lobby szolgáltatásai, fitneszterem és egészségközpont szolgáltatásai, gőzfürdő, jacuzzi, teniszpálya, wi-fi kapcsolat, business központ, üzletek, mosoda, szobaszerviz, orvosi ellátás.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS