Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Chaika Resort 4****

Napospart, , Bulgária
A strand szinte közvetlen a szálloda bejáratánál található. Bevásárlási és szórakozási lehetőségek gyalogosan kényelmesen elérhetők. Szálloda kiváló strandfekvéssel. Bevásárlási és szórakozási lehetőségek gyalogosan kényelmesen elérhetők. A homokos strand a parti sétányon keresztül érhető el (kb. 15 m-re). Vásárlási és szórakozási lehetőségek a közvetlen közelben. A busztranszfer a repülőtérről kb. 40 perc. A 900 szobás, 6,9 és 13 emeletes épületekből álló szállodában hall recepcióval és bérelhető széfekkel, lift, büféétterem, bárok, Mystic klub, üzletek és kis szupermarket. A kertben 2 édesvizű úszómedence pool-bárral. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében.

Szobák
A szálloda összesen 424 szobával és lakosztállyal rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, tévével, telefonnal, minibárral, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
Étterem, bárok, medence, internet, pénzváltó, különféle üzletek, fodrászat, SPA szolgáltatások, gyermekeknek medence. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: Félpanzió vagy all inclusive.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS