Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Aska Kleopatra Beste 3***

Alanya, , Törökország
A 2009-ben felújított szálloda Alanya központjában, 130 km-re Antalya repülőterétől, a homokos-kavicsos tengerparttól 100 méterre található. Városi fekvésének köszönhetően a település szórakozóhelyei is könnyen megközelíthetőek akár gyalogosan is. Érdemes este besétálni a központba, ahol a bazár, a vár, a kikötő pompás esti programot ígér.

Szobák
A 100 szobás 204 férőhelyes épület szobáinak mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, kőpadlóval, telefonnal, szatellit Tv-vel, fürdőszobával (zuhanyzó, WC, hajszárító), térítés ellenében széffel és feltölthető mini bárral, erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Négy lakosztálya lekérésre, felár ellenében foglalható. Családi szobával a szálloda nem rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
Egy belső és egy külső felnőtt medence, gyermekmedence, Tv szoba, fitnesz központ, asztalitenisz, játszótér, biliárd, darts, motorizált és nem motoros vízi sportok a tengerparton, török fürdő, szauna, masszázs, szépségápolási kezelések. A szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében állnak rendelkezésre. A hotellel átellenben aqua park található, melyet belépődíj fizetésével vehetnek igénybe a vendégek.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
24 órás portaszolgálat, fodrászat, mosoda, orvosi ellátás, gyermekfelügyelet, ingyenes WIFI a lobbiban, 24 órás szobaszerviz, internet csatlakozási lehetőség, két konferenciaterem, ajándéküzletek, fax és fénymásolási lehetőség, Visa, MasterCard és EUROCard bankkártya elfogadás. A napernyők, napágyak és a matracok térítés ellenében vehetőek igénybe.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS