Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Summertime Hotel 3***

Sidari, , Görögország
A szálloda festői környezetben, Korfu északi részén fekszik, ahol számos gyönyörű strand öleli körül. A sekély, homokos strandtól kb. 250 m-re. Sidari központja kb. 50 m-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 90 perc. A 2011-ben felújított, szép szállodában összesen 80 lakóegység található több melléképületben. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, büféétterem nemdohányzó-résszel és bár. A kertben édesvizű úszómedence napozóterasszal. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen.

Szobák
A2A/A3A: Telefon, SAT-TV, bérelhető széf, légkondicionálás, hűtőszekrény, hajszárító, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz. A2D/A3D/A4D - Maisonette-családi szobák: Tágasabbak és 2 szintesek, külön hálórésszel a nyitott galérián. A2B/A3B/A4B - Apartmanok: Kiegészítve 1 külön hálószobával.

Szolgáltatások a közös terekben
recepció, étterem és bár, takarítás, ágynemű- és törülközőcsere (heti két alkalommal), térítésmenetes áram-, valamint hideg- és melegvíz-szolgáltatás, csomagszoba, parkolási lehetőség.

Sport és Szórakozás: szépen gondozott kert, medence, gyermekmedence, napozóterasz, nyugágyak és napernyők, melyek a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe, gyermekjátszótér, edzőszoba, biliárd, teniszpályák, szauna. A közeli strandon vízisport-lehetőségek széles választéka.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS