Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sentido Oriental Dream 5*****

Marsa Alam, , Egyiptom
Elegáns szálloda, mely az Ezeregyéjszaka meséinek stílusában épült. A hotel egy szép kertben fekszik közvetlenül a homokos tengerparton, egy főépületből és több bungalóból áll. Magas színvonalú szolgáltatásainak köszönhetően főként a búvárkodást kedvelőknek és gyermekes családoknak ajánljuk. távolság a tengerparttól: közvetlen
távolság a repülőtértől (Marsa Alam): 30 km
távolság a repülőtértől (Hurghada): 180 km homokos part, a vízbe lépve korallos, ezért ajánlatos cipővel a vízbe lépni
napágyak és napernyők illetékmentesen, vízi sportok illetékért

Szobák
A núbiai stílusban épült elegáns szálloda 348 szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, tévével, telefonnal, széffel, minibárral, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások a közös terekben
Éttermek, bárok, medencék, teniszpályák, fitneszterem, asztalitenisz, biliárd, strand röplabda, vízisport központ, wellness szolgáltatások (szauna, gőzfördő, jacuzzi, masszázs), animációs programok, konferenciaterem, gyermekeknek játszótér, gyermekklub. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS