Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Louis Kerkyra Golf Hotel 4****

Alykes, , Görögország
A 4 csillagos, 95 hektáron, gyönyörű, zöld környezetben elterülő, 240 szobás szálloda a repülőtértől 5 km-re, Korfu városától 3 km-re északra fekszik, a Potamos településhez tartozó Alykes üdülőhelyen, mely egy kis hangulatos halászfalu. Pompás kiindulópontja a környék felfedésének, családoknak és pároknak is tökéletes célpont. A Louis Kerkyra Golf hotel a környék egyik legkedveltebb hotele, feledhetetlen nyaralást ígér minden idelátogatónak. Ha nem csak pihenni, hanem "látni" is szeretnénk, feltétlenül látogassunk el a közeli Korfu városba. Városképét két, impozáns méretű, az ókori görögök, rómaiak, bizánciak és velenceiek által épített vára uralja. Régi városrészének látnivalóit egy nap alatt bejárhatjuk, de aki egyszer itt jár, nyaralása során még biztosan visszatér. Számos üzletben vásárolhatunk, hangulatos kis sikátorokban sétálhatunk a szűk, sűrűn beépített utcákon.

Szobák
Szobák: a szobákat 2011 telén újították fel, mindegyikhez tartozik erkély vagy terasz, telefon, műholdas tv, egyénileg szabályozható légkondicionáló, kis hűtő, hajszárító, és bérelhető széf.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel közvetlenül a homokos-kavicsos tengerparton található, ahol a napozóágyak és napernyők térítés ellenében használhatók. Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, délutáni snack ételek, kávé/tea/sütemények, fagylalt, minden helyi alkoholos és alkoholmentes ital (10:00-24:00 között). Térítés ellenében: szobaszerviz, import italok. Szolgáltatások: tengervizes medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 2 étterem, 2 bár, nappali és esti animációs programok, show-műsorok, hetente egyszer élő zene, tematikus estek vacsoránál, 2 teniszpálya, asztalitenisz, kosárlabda, röplabda, strandröplabda, tollaslabda, mini foci, aerobic, darts, tv-szoba. Térítés ellenében: internetsarok, wifi kapcsolat a lobbyban, vízi sportok, teniszpálya világítás, gyermekfelügyelet, üzletek, orvos, mosoda. Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér, miniklub (5-12 éves korig), animáció, mini diszkó, gyermekbüfé a vacsoránál.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS