Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Montien Pattaya Hotel 4****

Pattaya, , Thaiföld
a szálloda a repülőtértől 145 km-re, Pattaya városának szívében, a tengerparti út mentén található. Számos sportolási, szórakozási és vásárlási lehetőséget találunk a közelben, vagy ejtőzhetünk a szálloda gyönyörű trópusi japán kertjében.
Strand: a szállodát a tengertől csak egy út választja el, kb. 200 méterre van a strand. A parton a napernyőkért és napozóágyakért külön kell fizetni.

Szobák
a szálloda összesen 300 szobával rendelkezik. A szobák telefonnal, minibárral, műholdas tv-vel, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, erkéllyel, bérelhető széffel, kávé- és teafőzővel rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napozóágyakkal, jacuzzi. Térítés ellenében: szauna, éttermek, karaoke bár, cukrászda, fitneszterem, 2 teniszpálya, asztalitenisz, aerobic, szépségszalon, wellness szolgáltatások.
Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér. 12 év alatti gyermekeket a szülők között helyezik el, amennyiben külön ágyat igényelnek, nincs a szállodában gyermekkedvezmény. Egy szobában maximum egy gyermek helyezhető el.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS