Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Mövenpick Resort & Spa Karon Beach 5*****

Phuket, , Thaiföld
Az ismert szállodalánchoz tartozó luxushotel tökéletes légkört biztosít a kikapcsolódáshoz és a felejthetetlen nyaraláshoz. A kedvelt, finomhomokos Karon Beach-nél fekszik, a strandtól csak a parti út választja el. Patong Beach vásárlási és szórakozási lehetőségekkel kb. 15 perc autóval. A busztranszfer Phuket repülőteréről kb. 50 perc. A szállodában összesen 362 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll hall, könyvtár ingyenes internetsarokkal, 4 étterem nemzetközi és thai konyhával, 3 bár, kávézó a strand közelében, butik és ajándéküzletek. A kertben 3 úszómedence, vízicsúszda valamint napozóteraszok ingyenes napágyakkal, napernyőkkel és törölközőkkel. Figyelem! 12.25.-01.01. között a min. tartózkodás 7 éjszaka (12.31-én és 01.01-én történő elutazás nem lehetséges).

Szobák
A szálloda összesen 334 szobával, lakosztállyal, és villával rendelkezik. A szobák mindegyike légkondicionált, tévével, telefonnal, széffel, minibárral, tea és kávé készítéséhez szükséges eszközökkel, hajszárítóval felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások a közös terekben
Éttermek, bárok, kávézók, medencék, fitneszterem, SPA és wellness szolgáltatások (különféle tradicionális kezelések), biliárd, asztalitenisz, szépségszalon, konferenciaterem, internet. Gyermekeknek játszótér, gyermekfelügyelet. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS