Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Barcelo Maya Beach & Caribe 4****

Puerto Aventuras, , Mexikó
Több épületből álló széleskörű szolgáltatásokat nyújtó komplexum közvetlenül a parton, gyönyörű trópusi kerttel körülvéve. A szálloda a repülőtértől 75 km-re, Playa del Carmen központjától 25 percre található, Puerto Aventuras üdülőhelyen, azonban a szálloda közelében számos szórakozóhely és bár található. A reptéri transzferidő kb. 1 óra.

Szobák
Minden szoba elegánsan berendezett, fürdőszobás, légkondicionált, Tv-vel (műholdas adásokkal), vasalóval, kávéfőzővel, telefonnal és hajszárítóval felszerelt. Térítés ellenében széf, wifi és minibár. A szobákhoz erkély tartozik melyek a kertre vagy a medencére nézhetnek.

Szolgáltatások a közös terekben
Büfé és a'la carte éttermek mediterrán és mexikói konyhával, snackétterem, bárok, konferenciaterem, üzletek, szépségszalon, valutaváltás, internetsarok, fodrász.

Sport és Szórakozás: úszómedence, nappali és esti animációs programok, teniszpálya, játszótér, fitneszterem, miniklub, kosárlabda, strandröplabda, kerti sakk, asztalitenisz, darts, íjászat, szauna, törökfürdő, jacuzzi, búvároktatás a medencénél; számtalan vízisport (kajak, snorkeling, katamarán, szörf).

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS