Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Asteria Elita Resort 5*****

Alanya, , Törökország
A 2011-ben felújított szálloda 83.000 m2 területen fekszik. Az antalyai repülőtértől 81 km-re, Antalya központjától 90 km-re, Manavgat központjától 15 km-re található. A szálloda közvetlenül a homokos tengerparton fekszik.

Szobák
A hotel egy főépületből és egy club épületből áll. Összesen 583 szobával rendelkezik, amelyek légkondicionálóval, telefonnal, fürdőszoba/WC-vel, szatellit Tv-vel, mini bárral (naponta töltve üdítőkkel és sörrel), széffel, hajszárítóval, erkéllyel felszerelt, kőpadlóval vagy szőnyegpadlóval borított. Szobái kertre nézőek. Családi szoba 2 felnőtt és 2 gyermek részére foglalható.

Szolgáltatások a közös terekben
Öt külső medence: fő medence (1512 m2), relax medence (207 m2), csúszdás medence (188 m2), gyerek medence (64 m2), egy belső medence és egy belső gyermekmedence. Aerobik, gimnasztika, fitnesz központ, strandröplabda, asztalitenisz, teniszpálya felszereléssel, biliárd, darts, sakk, mini klub (4-11 évesig), mini diszkó, játszótér, mozi, nappali és esti animációs programok, diszkó. Térítés ellenében: spa- és wellness center, masszázs, játékszoba, teniszoktatás, vízi sportok a tengerparton.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: Ultra all inclusive.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
24 órás szobaszerviz, üzletek, konferenciaterem, Visa és Master Card elfogadó hely, internet elérhetőség a lobbi bárban és a medencénél. A napernyők, napágyak, matracok és strandtörülközők ingyenesen vehetők igénybe mind a medencénél, mind pedig a tengerparton.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS